Ripped

Posted by on jul 28, 2021 in Supplementen | 0 comments

Ripped

Ripped van de Body en Fitshop is misschien wel dé nieuwe fatburner op de markt. De voorganger van de Ripped fatburner was Dexaprine. Dexaprine was een erg heftige fatburner. Veel mensen kregen last van hartkloppingen of maagproblemen en daarom is Dexaprine op dit moment niet meer verkrijgbaar bij Body en Fitshop. Ripped is echter een heel goed alternatief, waar de Body en Fitshop veel positieve reacties op heeft gekregen. Het product is hierdoor ook bijna niet aan te slepen! Wees er daarom snel bij en bestel direct onder aan deze pagina!

Wat is Ripped?

Zoals we boven al een aantal keer hebben aangeven is Ripped een fatburner en is het een alternatief op de heftige Dexaprine. Wij hebben dit product zelf ook uitgeprobeerd en waren erg enthousiast! Het is inderdaad veel minder heftig dan Dexaprine en toch merk je de werking van Ripped. De Ripped fatburner zorgt er ten eerste voor dat je meer energie hebt. Hierdoor kun je sportprestaties optimaliseren en word je dus sneller droog of om bij de naam van het product te blijven, ripped! Hiernaast zorgen de vet verbrandende ingrediënten ervoor dat je sneller vet verliest. De ingrediënten die in Ripped zitten staan hieronder weergegeven:

  • Caffeine Anhdrous
  • Green Coffee Extract
  • Green Tea Extract
  • Raspberry Ketones
  • Gallic Acid
  • Olive leaf extract
  • Capsimax

Hierbij zorgt de Caffeine Anhydrous voor meer energie, het green coffee extract voor een snellere vetverbranding, het green tea extract voor het vertragen van de vetopslag, de Raspberry ketones  voor de ondersteuning van vetverlies, de gallic acid voor het beter benutten van voedingstoffen, het olive leaf extract voor het remmen van vorming van buikvet en zorgt Capsimax er tot slot voor dat je meer calorieën verbrandt.

Deze ingrediënten zijn niet schadelijk, maar zijn zelfs gezond. Alleen van cafeïne moet je op een dag niet te veel binnen krijgen en daarom wordt er aangeraden om maar één capsule op een dag te nemen. Al deze ingrediënten komen ook voor in natuurlijke producten.

Hoe Ripped te gebruiken?

Ripped heeft de beste werking wanneer je de capsule inneemt op een nuchtere maag. Sommige mensen krijgen hierdoor echter wat last van maagkrampen, maar dat zul je voor jezelf moeten uitvinden. Mocht je er last van krijgen, dan kun je Ripped ook prima innemen na de eerste maaltijd. Doe dit wel altijd in de ochtend en nooit na zes uur ’s avonds, vanwege de extra energie die je krijgt.

Ripped kun je hieronder direct bestellen!

                     
Ripped