Eetbuien voorkomen

Eetbuien voorkomen

Iedereen kent dit probleem, zonder uitzondering! Of je nu wilt afvallen of niet, af en toe heeft ieder mens last van eetbuien. Af en toe een eetbui is dan ook helemaal geen probleem.  Dit kan echter wel een belemmering zijn wanneer je wilt afvallen of droog worden en het komt regelmatig voor.  Eetbuien voorkomen is niet gemakkelijk, maar absoluut wel mogelijk!

Eetbuien voorkomen, hoe doe ik dat dan vraag je jezelf nu misschien af? Misschien heb je al tientallen keren of zelfs vaker geprobeerd om deze eetbuien te voorkomen en is het telkens niet gelukt. Misschien heb je daarom ook de moed inmiddels al opgegeven. Toch ben je bij dit artikel gekomen, lees dus nog even door! Dit artikel gaat jou namelijk uitleggen hoe je eetbuien kunt voorkomen.

Eetbuien voorkomen hoe doe ik dat?

Er bestaan een heel aantal trucjes die ervoor zorgen dat eetbuien voorkomen worden. Hieronder zetten we ze op een rij. Let wel op dat het nog steeds niet makkelijk is om je levensstijl aan te passen. Eetbuien voorkomen vraagt daarom net als afvallen of droog trainen erg veel discipline. Met onderstaande tips wordt het in ieder geval wel een stuk makkelijker om eetbuien te voorkomen.

Tips  die zorgen dat eetbuien voorkomen worden, voor altijd..

Tip 1: Zorg dat je om de drie uur een kleine maaltijd binnen krijgt
Veel mensen eten onregelmatig. Wanneer je om de drie uur eet blijft je bloedsuikerspiegel stabiel, waardoor je minder snel vet op slaat. Het lichaam weet namelijk dat het niet in de energieopslag modus hoeft te staan, omdat het genoeg voeding binnen krijgt. Ook komt het vaak voor dat wanneer je niet regelmatig eet, ’s avonds ineens enorme eetbuien komen opzetten. Eet dus regelmatig om eetbuien te voorkomen.

Tip 2: Neem elke dag een powernap van 15 minuten
Veel eetbuien komen bewust of onbewust van teveel stress. Mensen willen zichzelf nu eenmaal graag belonen en wat is er nu een mooiere beloning dan een lekkere snack na een harde werkdag? Nu niet meer dus! Beloon jezelf op een powernap van 15 minuten en voorkom eetbuien.

Tip 3: Ga iets doen wanneer je een eetbui op voelt komen
Vaak voel je een eetbui opkomen en op dat moment ga je twijfelen. Zal ik het doen of zal ik het niet doen? Doe dit niet, maar ga iets actiefs doen. Ga een stukje lopen, muziek luisteren of iets anders waardoor je niet meer aan eten hoeft te denken. Dit kan enorm schelen en helpt eetbuien voorkomen.

Tip 4: Honger remmers
Tot slot zijn er nog hongerremmers die erg goed kunnen helpen om je van je eetbuien af te helpen. Enkele hoog gewaarde hongerremmers staan hieronder weergegeven. Je kunt ze direct bestellen door op de button te klikken.

                                                     
RippedAppetide control

Ripped Fatburner                                  14 Day Killer Body
Prijs: €11,49                                              Prijs:€29,90