Het ultieme droog trainen mannen dieet

Posted by on feb 9, 2017 in Gezonde recepten | 0 comments

Het ultieme droog trainen mannen dieet

Oke.. we noemen dit het ultieme droog trainen mannen dieet, maar uiteraard kan elke vrouw ook mee doen. Waarom noemen we het dan het ultieme droog trainen mannen dieet?
Tja, omdat mannen nogal lui zijn. No offense guys. Ik ervaar dit zelf ook. Voordat ik naar de sportschool ga wil ik het eten klaar hebben en het mag niet langer duren, dan 20 minuten. En het moet ook nog eens gezond zijn. Vroeger lukte mij dit nooit en at ik alleen maar droge rijst met kip. Niet te pruimen maar wel keihard droog worden! Dit moest anders. Ik wilde op een lekkere manier leven en toch afvallen. Hoe? Met het ultieme luie droog trainen mannen dieet! Lees snel verder en ontdek hoe je dit in de praktijk kunt toepassen!

Wat heb je nodig voor het ultieme droog trainen mannen dieet

Allereerst kruiden.. heel veel kruiden. Ga naar de dichtstbijzijnde supermarkt en haal het volgende op:
– Garam massala
– Komijnpoeder
– Korianderpoeder
– Rode chilipoeder
– Komijnzaad
– Kardamom
– Kurkuma
– Kaneel
– Zwarte peper
Geen zout?!! Nee sorry geen zout.
Hoe nu verder?
Ik ga er vanuit dat je altijd wel groenten in huis hebt. Zo niet, haal even wat op. Bijvoorbeeld een courgette, paprika en champignons. Maar je kunt ook gewoon broccoli ophalen of sperziebonen. Wat wel een vereiste is aan het ultieme droog trainen mannen dieet is dat je een combinatie maakt van twee groenten. Dat maakt het gerecht namelijk heerlijk.
Kies je bijvoorbeeld voor sperziebonen? Doe er dan een gele paprika bij. Kies je voor courgette? Doe er dan champignons bij. Of wil je alles bij elkaar gooien? Dat is ook geen probleem!
Kies vervolgens een vlees of vissoort. Laten we voor het gemak kip nemen. De kip smeer ik sowieso altijd in met Kurkuma, maar dat is een eigen keuze. Vervolgens snij je het vlees aan stukjes. Gooi je het in de wokpan en bakt het gaar. Gooi de groenten erin die je erin wilt hebben. Gooi alle kruiden erover heen Ongeveer 1 theelepeltje van elk kruid. En wokken maar!
Kook ondertussen de rijst gaar. Als de rijst gaar is gooi je alles bij elkaar en je hebt een overheerlijk gerecht.

Wat is nu het geheim van het ultieme droog trainen mannen dieet

Het geheim is dat je lekker lui kunt zijn. Daarom is het ook een mannen dieet. Maar waarom kun je nu precies lui zijn?
Omdat het altijd lekker is met de kruiden die je gebruikt. En alle kruiden die je gebruikt zijn gezond. En toch kun je heel veel variatie aanbrengen in je gerechten.
Je kunt dit doen met elke soort groente en met elk soort vlees.

Je hebt dus ook geen compleet schema nodig. Ben je nu op deze pagina gekomen om juist een schema te krijgen voor droog trainen? Dan willen we je natuurlijk niet teleurstellen. Klik hieronder op de afbeelding om naar de schema’s te gaan:
Klik hier om te bestellen!
Droog trainen schema

Dus ik zou zeggen de keuken in!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *